mandag 20. juli 2009

Want Ad's


Hei. Nå er det snart avreise til det nye huset for å male litt .. "litt".. Blir artig å se huset igjen, har bare vært der inne en gang, så husker nesten ikke hvordan ting ser ut osv, men det blir artig..  Skal male rommet mitt selv, og begynner å få en viss ide om hvordan det skal se ut. Trenger bare å gi det litt tid så kommer det som regel av seg selv. 
Skal snart vaske skapet mitt også, som jeg gruer meg til. Det kommer ikke til å bli så veldig fint når jeg er ferdig med det, men de som skal bo her får jo bare kjøpe seg et nytt garderobeskap hvis det er sånn. Gjerne ville jeg hatt med dørene til nye huset, men det blir kanskje litt rart.. 
Macen lever fortsatt opp til forventningene, max. Den er flott, det tar litt tid å skjønne den, fordi jeg er så vant til pc, men nå er pc rare og skrive på osv. :)
Kanskje si litt om kjøperene da ? 
De er en familie på fire, har ei lita jente på 16mnd eller sånn og en gutt på 15 eller sånn tror jeg. Husker han fordi han har gått på skolen etter meg hele tiden. Artig. De virker kjempe koselige, og tror ikke de kommer til å ødelegge huset akkurat. 
Taylor Swift maniaen har gjort sin entre igjen. 
Uansett, jeg skal ta masse bilder før etter og underveis, som skal ut på bloggen tenkte jeg. Så dere får se hva vi egentlig driver med :)
AH kommer hjem idag - savner deg. Drømte om deg i natt faktisk. Deg, meg og Johnny Depp som bussjåfør.. riiight.
Jo, en sanganbefaling, noen av dere som har sett filmen "Because I Said So"
Det er utrolig mye bra sanger i den filmen, her er en : 
The Honey Cones - Want Ad's
Slang inn ett bilde av min kjære også <3

5 kommentarer:

Marianne sa...

SV: Åja, ok. :p

lillewang sa...

Haha
:P tøft

Emilie sa...

Har savna deg, søta! <3
Men seriøst, Johnny Depp var knalldeilig, as always ^^
og du hadde oransj hairextentions xD

lillewang sa...

haha.. Det skulle jeg seriøst likt å se ass :)
Det kan du lage film om . haha

Emilie sa...

Jaa :D haha ^^