tirsdag 21. juli 2009

DAG 1; Dag 2

Jaok, dag 1 var jo egentlig i går, men fikk ikke blogget noe. 
Dro inn å overtok huset 14.00, og starta med en gang megleren og selgeren dro. Begynte med å bære inn tusenvis av esker inn på kjøkkenet og diverse. Jeg begynte å male gangen i kjelleren og å fjerne tapet på rommet mitt - som for øvrig var Chinese tapet. Det var kinategn på den. Og jada, jeg fikk minuspoeng av Marius, fordi jeg tok den det. haha.
Var der til ca kl 9, så bar det hjem til TopModel opptak og rett i seng. :P

Dag 2 dro vi inn rundt 08.00, og handla litt diverse så vi fikk fylt opp kjøleskap osv. Satt i gang med å male med en gang vi kom dit, jeg begynte på soverommet til mamma+pappa. Så det har jeg malt ferdig i dag, og så kom farmor og farfar en tur å hjalp til. Mamma dro til fysioterapi med kneet, og vi var der en stund til. Malte ferdig gangen oppe også før vi dro.
Er knallsliten i legger+knær, fordi det blir mye opp og ned av stiger osv nå, og jeg er jo ikke den personen som er mest glad i stiger for å si det sånn. hihi.
Men alt i alt, vi har fått gjort utrolig mye, og nesten alt er ferdig til å ta strøk nr2 når vi kommer i morra. Skal endelig begynne på rommet mitt også, å tapesere, male osvosv.
Har tatt masse bilder og, skal legge ut de litt senere.  

Ciao

6 kommentarer:

lillewang sa...

Jeg sto å mala hele skyggeveggen på huset til pappa i går ikledd: Shorts, lang t-skjorte og army boots! Gjett om det så lekkert ut æ! :p
HAHA

Emilie sa...

Ja, hørte rykter om det og naboens sexy sønn..? haha:P

lillewang sa...

jasså du har det du. haha

Joa, han er litt fin, men teknisk sett så er han litt familie så det kan nok ikke bli noe der liksom.

Emilie sa...

familie ? hva er det du ikke har fortalt meg .. ? :p

lillewang sa...

Faren hans er søskenbarnet til unni.. Hadde blitt litt rart kanskje. ??

Emilie sa...

Neeida, funker vel det ? :P ;)