onsdag 22. juli 2009

Dag 3

Ja, dag 3 er overstått. 
Mamma og jeg tok det lugnt på morraen idag, dro litt senere inn enn pappa - som var der klokka åtte eller noe.
Han tapeserte ferdig rommet mitt, så det var klart til å males. Jeg kjørte inn, og spiste frokost da vi kom fram med pappa. 
Jeg begynte på andre strøket i gangen, og pappa fikk hjelp av naboen - som vi ble kjent med pga Lexie spurta etter katta. ehe.
Klokka ett kom farmor og farfar og hjalp til igjen.  Malte ferdig gangen. stua, kjøkkenet og rommet mitt idag. wee.
Mamma og jeg dro til OBS for å kjøpe mer maling - som det går unna med - og diverse.
Endte opp med mat, gardinstenger, vaffeljern og "He's actually not that into you"  eller noe - utrolig hva man finner på Coop. :) hihi.
Simen kom etterhvert - etter noen tlfsamtaler og noen feilkjøringer fant de fram. Ga de guida omvisning i huset og de hilsa på familien, og sto å prata litt. Kjempe koselig :)
De dro - og jeg skulle egentlig male rommet mitt, men jeg bytta det bort med pappa og farfar, i bytte med at jeg lagde brownies til de. Det gjorde jeg, og det var fem slitne folk som spiste brownies og is i pausen. hihi.
SImen og jeg skal også ha filmkveld, har vi lovt, han tar med filmene han synes jeg MÅ se, og jeg skal lage brownies som han synes er så godt :P 
Vi var ferdige ca klokka åtte-halvni. Da har ALT i huset blitt malt minst en gang. Så vi er egentlig ferdige. Flyttelasset kommer på fredag. Da kommer alle folka, liv og røre ..( i Nottingham - intern mamma :) )

I morgen skal vi å besøke nydelige Vanja på kruseløkka, og rydde litt på plass osv. 

2 kommentarer:

panda sa...

takk takk:D legg ut bilde av rommet ditt:D:D det kommer svar på det i morgen:D:D hehe

Emilie sa...

:D