søndag 19. juli 2009

Dagene.

Består mesteparten av å pakke livet ned i esker. Rommet mitt er ganske - veldig upersonlig nå. Ingenting igjen på veggene stort sett, og pappa fjerner det gamle skrivebordet mitt her nå, as we speak.
Er egentlig litt trist, alt det vi gjør gjør vi for siste gang nå.
Som vi lagde mat på komfyren vår for siste gang i går. Det kom noen folk fra Fredrikstad og kjøpte den i går kveld. Klokka elleve på kvelden faktisk. De var utlendinger - og 3 av dem. Det var utrolig ekkelt, fordi de kritiserte komfyren vår og drev å prata til hverandre på albansk eller hva som helst, og ville sette ned prisen enda mer - den koster 5000kr ny, og vi solgte den for 1000kr. Mener da det er jo egentlig kupp!
Og de sto der på kjøkkenet med pappa og "kjefta" på han, synes den var for dårlig osv. Mamma gikk ut og sa til de; vi har flere som er interesserte, vil dere ikke ha den så bare å gå!. - eller noe i den duren.
De tok den til slutt, men ute på trappa så begynte han å yppe mot pappa - igjen - og litt sånn " respekt - rasist" opplegg. Mamma var så sint og pappa var uhøflig osv. Seriøst, det er noe av det skumleste som har skjedd på lenge. Det er ikke rart folk får fordommer.

Ellers skal vi ta over huset i morra. Og vi har ingen komfyr og lage mat på, artig. Blir nok antagelig noe kinamat eller pizza eller så. Været er kjedelig, litt regn, opphold, regn osvosv.
Gleder meg til AH kommer hjem i morra - er samtidig litt redd for at det har skjedd noe svineinfluensa med henne, siden de dro til Ayia Napa og det er stoor spredning der.. Satser på at ingenting har skjedd med henne ;)

Lexie er også skikkelig uttafor for tida, bare virrer rundt og skjønner ingenting.. Skal forresten spraymale kurven hennes og skrive Princess på den .. sånn når vi får flytta over. hihi

4 kommentarer:

Marianne sa...

SV: What, what.. Hvor flytter du hen? Nærmere Rikets sal?

Marianne sa...

SV: Nope :p

lillewang sa...

Takk for at du bryr deg om meg, men jeg har det helt fint jeg foreløpig. :)

Emilie sa...

det er bra <3