lørdag 27. desember 2008

Slappe av dag

Nå er klokka 12, og jeg ser på Sex and the City the Movie for ørtende gang. Begynner egentlig å bli litt lei av den, men allikevel, den er ganske bra^^
Idag har jeg nesten ikke gjort noen ting. Sto opp - eller mamma vekka meg - tidlig nok til å se på The Sisterhood of the Traveling Pants. Det er en utrolig bra og jentete film, som jeg kan se igjen og igjen altså. Så var i pysjen til ca tre, også spiste leftoverpizza og kakao med krem.
Så dusja jeg, og tok peel-off ansiktsmaske og hårkur, som var deilig. Etter det tok jeg ferdig ryddesjauen jeg hadde igår, i kommoden min, kasta fire - fem bæreposer og litt planter - som jeg aldri klarer å holde liv i mer enn i maks to uker - og bytta litt på ting så rommet mitt ser litt bedre ut enn vanlig.
I morra skal jeg pusse ned ramma på et IKEA bilde, og male den svart, så den står i stil med senga mi, og skrifta på veggen' og slik.
Mamma og jeg skal til byen og handle litt, og ta sol etter det. Noe som blir kjempe deilig. Man føler seg mye bedre hvis man er brun på vinteren også.

Synes ferien har vart så lenge og samtidig som det er lenge igjen. Sinnsykt deilig med en ferie som man gjør ingenting. :)
Jo, og vi så Istid 2 -the meltdown, idag som er utrolig morsom. Så på engelsk, og må si norsk tale er best, men den er bra allikevel. Ekornet er så utrolig søtt, stakkars, klarer aldri å få tak i nøtta si. Klarer ikke komme på hva han heter. Men Simen sa han satt teamet sitt på oppgaven, så finner det vel ut snart. Men noen som husker ?


Nå er filmen slutt, så nå skal jeg fjerne restene av sminken min, og legge meg.
natta <3

2 kommentarer:

Tinemor sa...

Kosli!

Scrat hetern. ",

Fortsatt go ferie, vennen!

KLEMMM

Emiliee sa...

Takk ;D
<3