lørdag 6. mars 2010

I don't mind spending every day, out on your corner in the pouring rain.

I går hadde jeg en av 2010s beste dager. Stine var med meg hjem til nye huset vårt hun ikke hadde sett enda. Vi tittet i albumene mine og lagde taco. Salaten din ble god, Stine. (intern,ja)
Vi leide en supersøt film som het "Georgias dagbok - Bekjennelser om gutter, klining og katter. skikkelig søt, og fiiin gutt i en av hovedrollene; Aaron Johnson. hihi.
Vi spiste sjokolade og potetgull - "nei, hva heter det igjen ? Popcorn ja!" haha, søta.
Ble sittende å titte på bilder på macen min, og prata med Glenn på facebook.
Også brått fant vi ut at macer har jo morsom photobooth, så den fikk gjennomgå kan du si. Masse videoer, både på iphonen og photobooth'n. haha, knall.
beste kvelden på lenge, snupp <3.

Når vi sto opp, fortalte mama meg at noen hadde vært inne i både Forden og Suzukien vår, rota masse i begge bilene, men ikke tatt noe. Skikkelig creepy. De hadde gått rundt i gården vår, rundt inn i tuja (åssen skrives det?) hekken vår, ikke klart å komme seg gjennom, og rundt og ned på veien igjen. Det er skikkelig ekkelt. Spesielt siden de ikke tok noe, virker det som om de lette etter noe, og du vet, CriminalMinds - ish serier ødelegger hodet til både mamma og meg, går og lager nye teorier støtt. hihi. ilu mama <3

3 kommentarer:

Stine sa...

Så søt du er snuppa:D
hihi, hadde det kjempe koseliig :D
ilu<3

Hanne sa...

....and she will be loved.....
Lanzarote 2007
You and me <3

Emilie sa...

Stine : ilu <3
mamma : jaa, she will be loved <3