søndag 3. mai 2009

update

Jess, peeps. Update.
Helga var kjempebra. Utrolig deilig å ha fri en ekstra dag, synes vi bør gjøre noe så vi får fri fredag hele tida. Fredag; vaska på rommet og vaska bilen, var deilig varm så var ute hele dagen og sola meg ^^
Lørdag; dro mamma og jeg en tur til ei dame i skjeberg for å hente superfin oppslagstavle til rommet mitt. - legge ut bilde seinere - Også innom plantasjen og tistasenteret, der fikk jeg to nye bh'er og to nye superfine bukser =) Leide filmer og; Bruder i krig - med Anne Hathaway og Kate Hudson. - og Camilla Läckbergs Isprinsessen; var litt skeptisk med å se filmen etter boka grunnet bildet du får i hodet av personene og stedet de er, men den var ikke så ille i det hele tatt. Veldig bra faktisk.. Og Rachels getting married eller noe sånn.
Mamma kjørte også opp på storsenteret og så jeg fikk kjøpt meg bøker ^^
Der var det 3 for 2 i engelskbøker, så kjøpte meg tre stykker, Philippa Gregory - The Other Queen. Marian Keyes - The Charming Man. Khaled Housseini - Thousand Splendid Suns.
Fornøyd =)
Vi spiste reker på kvelden, og til Läckbergs film, så lagde pappa flamberte og karamellisert annanas med is og jordbær med sjokolade på til oss. YUMMIII!
Jo, mamma kjøpte rosèvin til meg som jeg skal ha stående på rommet helt til 1.april.2010. :D
Så på 2ern til Før solnedgang - som forresten heter det samme .. - den var søt, men endte rart.
Ellers er det bare lesing som står i hodet. Helvetes uke til uka, masse prøver, men skal prøve å få klemt inn en IKEA tur på tirsdag og :D yaay !

4 kommentarer:

Johnsen sa...

sola har kommet!! <3 er så digg å sitte på terassen!:D

legge ut bilder? har jeg hørt den før? ...haha

kan jeg låne en av de når du er ferdig? ^^

ahh. den annanasen så digg ut! VIL HAA!! :D

Emilie sa...

Japp, er kjempe deilig^^

Legge ut bilder av..? xD

og hvem av de da ? :P

veit, den var meega god:D

Johnsen sa...

"lørdag; dro mamma og jeg en tur til ei dame i skjeberg for å hente superfin oppslagstavle til rommet mitt. - legge ut bilde seinere -"

hva hørt det før.. bare sjekk kommentarer på andre innlegg;)

Emilie sa...

haha, skal det. det tar bare tid fordi jeg må ta bilder med speilrefleksen, men legge inn på pc'n til mamma+pappa, også minnepenn OGSÅ over til min data. er så stress xD