torsdag 28. mai 2009

Ja, jentene var her i går. Ann Helen, Kamilla og Wei. Det var super koselig!
AH kom først, og jeg hadde nesten akkurat kommet ut av dusjen, så akkurat det var litt stress. Men jeg sminka meg og vi prata og hørte på musikk osv så lenge. Wei og Kamilla kom sånn halvtime seinere med bussen, så AH, jeg og Lexie gikk ned for å møte de.
Bestemte å se på National Treasure II - og mam+pap dro ned på festningen på Kvitnes konsert, så vi var aleine hjemme. Mens vi så på film, lagde vi pizza - eller jeg slang inn Graniosa'ne i ovnen. Spiste utrolig nok 3 hele pizzaer. haha.
Så på Dusinet Fullt 2 også seinere, som også er festlig. Mam+pap kom hjem sånn kvart på elleve, og AH kjørte scooter'n og vi kjørte Wei og Kamilla hjem. Det begynte å pisseregne akkurat da, så synes jeg mektig synd på henne som måtte kjøre scootern hjem...
MEN - det var veldig koselig!

I dag så har det ikke skjedd så fryktelig mye. Hadde matte i første og læreren min sa at det var veeldig dårlig resultat. Ble skikkelig skjelven med en gang. Synes den var så sykt vanskelig. Men jeg har matte til året også så.
Driver med repetisjon i naturfag - og når jeg endelig trodde vi var ferdige med redoksreaksjoner og atomer og protoner og kjemiske formler, så var det i gang IGJEN. Må samtidig si - no offence - at jeg er så utrolig glad for at jeg er ferdig med naturfag det året her!
Gymlæreren vår stakk i sta, så vi jentene la oss på fotballbanen og solte oss istede. Slapp gymtime får'n si. Norsken var også bare slapp. Charlotte, Kamilla, Atal og jeg drev med filmanalyse av Shrek, og Charlotte hadde veldig gøy med å synge etter Will.I.Am's Its a new day...

Ellers har det bare vært lesing på engelsken. Skal ha muntlighøring i morra. OG siden jeg begynner senere i morra, skal jeg være med mamma opp på skolen og være litt med kjære klasse 2B :D yay!
OG jeg gleder meg syykt til Langesund. Suuperkoselig:D

Njord kalte Glenn for GLESS - på tirsdag. Jeg synes det var veldig morsomt, og lo godt av det en stund..

2 kommentarer:

lillewang sa...

GLESS kan du ikke være så snill å skru ned lyden!
haha
:P

Emilie sa...

haha:D
Lo så mye av det ass :P