fredag 6. februar 2009

I wanna change the world, only for you

I dag har vært en kjempe deilig dag. Slutta som sagt tidlig, og pappa henta meg. Dro hjem og rydda litt på rommet, og hørte på Misjonen - med Antonsen og Golden på P4. De er helt utrolig rå folk.
Så litt på One Tree Hill sesong 5, også kom mamma hjem. Også spiste vi sjokoladekake, som var utrolig utrolig god, som pappa hadde laga.

Så på 1 episoden av sesong seks på surfthechannel.com også. Den var utrolig spennende;p
Vi bestilte kinamat fra Dragon House, og den er yummii. Du får så sinnsyykt masse mat med, og det er dødsgodt. -må slutte å bruke døds- .. altså. Er jo helt forferdelig ordtak..
Akkurat nå sitter pappa og forklarer mamma hva drivknute er. haha^^

Sitter med pc'n til mam+pap, og den er fiin! Tenkte egentlig å legge ut bilde av håret mitt dag og, men det gikk ikke så bra;p skal prøve å få det til i morra :))

Mamma påpekte at jeg ikke skriver med langefingeren på den venstre hånda mi, og etter det har jeg begynt å legge merke til det og. Det ser helt utrolig idiotisk ut, at den ene fingern står rett ut som et stupebrett. Tviler egneltig på at det kommer til å gå over, fordi det har blitt til en inngrodd vane.

Ha en fortsatt strålende freeeeedag ^^

4 kommentarer:

lillewang sa...

Ha ha, Jeg har også lagt merke til at du ikke bruker langefingeren når du skriver, men jeg har bare ikke villet si noe liksom. Da hadde sikkert du blitt lei deg:(
<3

Emiliee sa...

haha;p
neida xD

Tinemor sa...

JAMMM! sjokoladekake!! Ü flink pappa..!
tihi! ser for meg langefingern din. LOL... ÛÛÛ

Emiliee sa...

haha:D Ja, pappaen min er flink :D
<3
litt av et syn skal jeg si deg. :p