tirsdag 23. desember 2008

Tuesday

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra byen. Var å handla litt diverse, blant annet maling og pensler. Gleder meg så massemasse til idag.
Sto opp "tidlig" idag, kvart på elleve eller noe sånn, og vaska rommet! Wohoow. Tørka støv, vaska gulvet og skifta på senga. Synes jeg var litt flink aaaltså^^.
Så, mamma og jeg dro til byen for å handle, as previously stated, og vi dro opp på Hjortsberg for å låne en overhead, fordi jeg trenger den for å få opp bokstavene på veggen.
Vi skal også på Max Manus i kveld, og gleder meg massemasse! Kommer til å bli kjempe gøy.
Har store forventninger til den filmen. Selv om Nicolay Cleve Broch og Aksel Hennie er med, as usual, de er jo alltid med i norske filmer, så tror jeg faktisk det kommer til å bli ganske bra.
Max Manus er jo ikke samme konseptet som uno/uro/buddy og alt det der, så håper det blir bra^^
Funnet ut at andres blogger har begynt å oppta tida mi endel. Har fem/seks blogger jeg bare måå sjekke et par ganger om dagen. Nesten litt skummelt igrunn.
Alle skriver så ufattelig bra, så egentlig så er min blogg "øvelse" på å skrive like bra som mange andre gjør, inntil da er det bare en regular blogg om alt mulig rart :))

Jo, og mens jeg maler rommet med sånn bengalakk (?) så må jeg sove oppe på gjesterommet, i dobbeltsenga, fordi den lukter så himla. Det er gøy da, få hele dobbeltsenga aleine. Og Lexie da, ho må jo være med.. :P

Ja, og jeg som alle andre har fått dilla på Lady GaGa. [poker face]

3 kommentarer:

Louise sa...

POKER FACE!!!!! Nå hører jeg på den :P
skummelt at jeg er blitt så hekta på den. Gleder meg masse til å se ossen rommet ditt blir når det er ferdig!:D

Klem fra Louise ^^ <3

Emiliee sa...

Ja, den er killer bra:D
Skal legge opp bilder underveis!;D
<3

Louise sa...

Forresten, JA vi skal se Penelope sammen en dag! :D