mandag 10. oktober 2011

we found love in a hopeless place

lykke er.
å bli vekket av drømmelydene til Lexie midt på natta. å få vinterdyna igjen på de kalde høstkveldene. å spise årets første softis. å lese en bok du ikke klarer å legge fra deg. å kjøpe bøker. starbucks. paris. fransk. engelsk. å synge høyt i bilen. å kjøre. sko. årets første jordbær. pinnekjøtt om vinteren. 


snøballkrig. vannkrig. russetiden. å få gåsehud av noe. å se en man ikke har sett på lenge. babyer. lukten av gamle bøker. bamsen min. senga mi. apple. å lese inspirasjonsblogger. foto. sminke. langesund. kypros. strawberry daiquiri. å se stjerneskudd. smiling. øyekontakt. skjeve tenner. å sitte på brygga med jentene. sjøbris. ring of fire. vi jentene springer rundt å skremmer hverandre. sesongstart på criminal minds og oth. synge med på glee. oreokjeks og melk. jordbær og sjokolade.
reise. slappe av foran peisen med lexie. filmkvelder. danza kuduro. og ikke minst når martine kommer hjem i jula!


hva er lykke for deg?

2 kommentarer:

Little Miss Sunshine sa...

Å kjøpe vaniljeyogurt etter endt dag på jobb på en fredag. Dagens lykke, i alle fall :-)

Anonym sa...

.....i sofa`n på min stam-cafe med venninne. Bak rattet i bilen min-full tank, og en sugende blues låt. På fjelltur med kjæresten min, vill natur, høye fjell og stillhet. Å våkne en morgen og vite at jeg har fri i tre uker. En mandagskveld foran tv med vin og en god ost:-D Når en gammel venn ringer og ber meg hjem til seg. Familien min!
Hilsen krumelura som gleder seg til dagen i morgen som er tv-mandag med vin og god ost og fridag tirsdag!!