fredag 1. januar 2010

01.01.2010


Fredag. Første i første 2010. Nesten litt rart. Men dette året kommer til å bli BRA.
Var masse fyrverkeri i år. Vi har jo egentlig veldig bra utsikt over byen også, der vi bor nå, så så masse. Var koselig.
Pappa og jeg var ute, som vår tradisjon. Vi er alltid ute sammen og ser på fyrverkeriet. Lexie var med også, og hun var bokstavelig talt helt GAL. Aldri sett henne sånn før. Bjeffet som en gal, og hoppet rundt og rullet seg i snøen. Nydelig.
Dere lurer kanskje på hvorfor jeg bare legger ut bilder av Lexie, og det er fordi hun har et nydelig ansikt, og det er så lett å ta bilder av henne - noen ganger - fordi hun klarer å sitte rolig - noen ganger -

Seriøst, jeg drømte om læreren min på ungdomsskolen. Ted. Det var nesten litt merkelig. Forrige natt drømte jeg om stemora til en i klassen min som jeg red hos før, på rideskolen hennes. strange.

Nå begynner rommet mitt å være ferdig også, pappa hang opp bilder ogsånn for meg ista, så skal legge ut bilder etterpå. Måå vise dere IKEA bildet jeg kjøpte. Det største innrammede jeg kunne finne tror jeg. Inn i bilen ? Nei, det går jo ikke. Haha. Morsomt.

Hejdå

2 kommentarer:

johnsen sa...

lexie er nydelig daaa, så ække så rart;)

og akkurat da rommet ditt ble ferdi så skal du bytte. typisk;) du og hanne er oppusomane;) haha

Unknown sa...

JAA, Lexie er skjønn :D
haha, rommet mitt har vært ferdig lenge da :P