lørdag 5. desember 2009

But you sing to me , over and over and over again.


Det er virkelig dagen i dag altså.
Dro til frisøren, skulle klippe meg klokka tolv - og var der sånn ett over tolv - tar av meg jakka og skjerf, som jeg da ikke klarer -bokstavelig talt- å ta av. Skjerfet surrer jeg rundt hodet på en måte, og det setter seg fast i glidelåsen på jakka mi, så på snurre rundt og få av meg jakka på en annen måte.
Vel framme i frisør stolen, så faller øredobben min ut og ned på gulvet fordi kammen fester seg i den. Heldigvis lå den like under stolen, men allikevel.
Når jeg skulle betale, og ta ut lommeboka - faller mobilen min ut på gulvet og batteri og deksel flyter rundt på gulvet. great right?

Hjemme, for rundt 10 min siden - ligger jeg i senga og ser på en Fanthomas episode - som heller ikke vil buffre seg ferdig, så bare hakker - så hører jeg en lyd som høres ut som om vann flyter inn på rommet mitt eller noe sånn, så ser jeg at stearinlyset jeg har på en hylle like ved senga bare siler av stearin. Så nå har jeg en flott liten stivnet elv av stearin på gulvet og på hylla. ....

Sangen er fra A Walk to Remember - Only Hope <3

6 kommentarer:

Katrine_tm sa...

Vel mye uflaks på en dag... ;)

Louise sa...

åå, vennen!:p<3
Dakar.
Skulle forresten si på møtet idag at du var SUPERFIN på håret men glemte det i alt stresset over at Rene masa sånn.
Også, når vi satt i bilen, venta vi i FEMTEN MINUTTER på Anders!!! Kunne ha blitt inne og snakka med deg MYE lengre. Derfor jeg ropte. Så ble Rene sur for at jeg ropte. Shocker.

Love you vennen<3

Louise sa...

Forresten så er jeg og Rene sammen

Unknown sa...

haha, okai. ehm, takk :P
haha, jaja sånt skjer vettu;P

så kos da

love u <3

Louise sa...

hahaa :L <3

Oisann jeg var trøtt inatt som kommenterte så mye tull. Vi er jo ikke sammen. Det vet du jo. HAHA.

Unknown sa...

haha, skjønte det var noe sånt ;P <3