lørdag 22. august 2009

20.-21.08.09


Jaok, Romeo og Julie på festningen var .. eh, rart. Selve historien er jo som alle vet nydelig. Ja, det handler om drap, selvmord og kjærlighet, så det er jo egentlig ganske grotesk, men uansett.
Møtte på festningen halv sju, og selve greia begynte sju. Litt skuffa over at de tok det på den gamle scena, den lille som Haldentalentet har vært på. De hadde gjort det ganske morsomt egentlig, ekstremisert noen av rollende; The Nurse og Peter. De var geniale.  Det som var kjipern var jo at det aldri ble ferdig! Varte jo i nesten tre timer ... 
Kom hjem, så Prison Break, og sov.
Fredag skulle vi få bøker. Gleda seg skikkelig alle sammen liksom, alltid spennende. Det var sånn at vi måtte levere sånn "Emilie har forstått hva man skal og ikke skal med bøkene" og underskrift av foreldrene, som vi skulle levere før vi fikk bøkene. Sara og jeg leverte den dagen før, til andre kontaktlæreren vår. Og da vi kom opp på biblioteket og hadde funnet alle bøkene våre, så guess what som ikke lå der da ?
Lappene våre.. Neida, Saras og min lapp var ikke der. Jeg ble ganske irritert, fordi 1. jeg synes bibliotekaren på skolen er såå ekstremt sur. 
2. fordi læreren ikke hadde klart å fikse det til da. 
Så jeg gikk jo rundt nesten hele skolen for å finne læreren vår, men neida, de var jo ikke der.
Men vi fikk ringt til Svein og han kom ned med de, og vi fikk oss bøker allikevel! :)

Hadde også fått tilbake cd'ene mine og bøkene mine fra Spinneriet i Tistdærn så koste meg masse i går. Kom fram til at - ved nøye observering, og høy trigonometriregning - jeg har 42 bøker og 73 cder i bokhylla mi og rundtomkring. haha, slå den..
Sovna tidlig igår, så opptak av NCIS og Lipstick Jungle, elsker begge seriene forresten.

2 kommentarer:

Johnsen sa...

haha, sikker på at "Emilie har forstått hva man skal og ikke skal med bøkene"?
rams på betingelsene:D få høre:D

wow, trigeometriregning.. har du slått på skolemodus nå eller?

CHUCK CHUCK CHUCK!

Emilie sa...

Jaja, har forstått. Ikke skrive med penn på bøkene, ikke ødelegge de, og det lønner seg med bokbind.. :P
Nei, bare det første jeg kom på som hørtes veldig important ut ;D

LIPSTICK JUNGLE LIPSTICK JUNGLE LIPSTICK JUNGLE!