tirsdag 7. juli 2009

Update

Hei!
Bare beklage for dåårlig oppdatering i det siste. Det har vært sykt mye å gjøre. Siden festen vi hadde for Kamilla har det skjedd mye greier. Vi har solgt huset, vært på visninger, vært i Sverige, kjøpt hus, vært på stevne i Hamar og jeg har hatt ett års dåpsdag.
Mesteparten av dagene går med til å pakke livet ned i esker. Vi har leid et lokale i Tisdærn hvor vi kan ha ting så lenge, blir helt kaos med alle de eskene.
Mamma og jeg dro til Sverige for å kjøpe stevneklær - kom hjem med kjole, veske og sko! Superhappy. Var og bada hos AH en dag også, sammen med søstera hennes, Trine. Det var koselig, as always. Har kjøpt Slumdog Millionaire og, det som er en helt fantastisk film! Love it.
Vi var og skrev kontrakt på huset vårt - altså det gamle - og da fikk jeg meg en søt sommerkjole da og.
Dro til Hamar på lørdag morgen - sto opp kvart på fem, og jeg kjørte hele veien fra Halden til Minnesund. Aldri kjørt så langt før, men på Minnesund var det nok, sliten og skrubbsulten. Kom opp til Vikingskipet, hvor stevnet var. Der var det stort! sykt mange folk der også. Traff Ida etter en stund, og vi satt oss sammen med Louise og mossefolka. Hilst på mange nye og gamle venner - og familie, koselig å se allesammen igjen. Pappa og jeg surra litt med å finne hotellet i begynnelsen, men gikk bra til slutt;p Der bodde det også ganske mange kjente, som var koselig. Vi gikk en tur til sentrum for å finne en restaurant i nærheten, og det var JV overalt. Knallkoselig. Fant kjærestepolitibilen til Pelle Politibil også. Petra. haha.
Gikk tilbake til hotellet og slokna ganske fort. Våkna stuptrøtt på søndag morgen, og gikk i halvsøvne ned til frokosten. Der satt onkel Stian, så vi satt oss med han og spiste. Dro til stevne og igjen - hilste på mange folk. Det var et utrolig spennende program og vi var over 5000 samlet i helga.
Og jeg kjørte fra Hamar og hjem på søndag - 24 mil det!
Når vi kom hjem fortalte vi masse til mamma og prata om stevnet og spiste taco.
Satt ute lenge og bare prata som var kjempe kos.

Ellers har stortsett alle folka dratt på ferie, og vi er igjen og pakker. Har også bestemt meg for at jeg skal kjøpe meg en MACbærbar - som innflyttningsgave til meg selv når alt har roet seg ned. Så vi skal innom Eplehuset i Sarpsborg når vi skal inn å skrive kontrakt på det nye huset. Can't wait! :D

Nå driver jeg og lager boller, og AH, lillebroren hennes og jeg skal på ISTID 3 i kveld.
Seeyah

6 kommentarer:

Hanne sa...

Endelig oppdatering :) Skjønner at det ikke er så lett å få skrevet noe nå som det meste er kaos rundt oss. Dette er vel den verste sommerferien ever, men det skal bli bra etterhvert vennen min. Elsker deg høyere enn himmelen jenta mi
Mamma

Maria ( Idekroken ) sa...

Ja nå var det litt nytt her ja :)
Var såå koselig å se dere i helgen. Var så fine!
Og gratulerer igjen med nytt hus! Kommer til å bli flott. Gikk utrolig fort og greit. Pakking og flytting er slitsomt, men det varer heldigvis ikke så lenge. ;)
Hilse mamma og pappa masse fra oss, så sees vi sikkert om ikke så lenge :)
Suss fra tante.

Katrine_tm sa...

SUPERGRATISS med nytt hus!!! SÅ bra at det ordna seg så fort etter salget! Håper det blir bra :) ..Etter all pakkinga... puh!

Jeg vil også se istid3!!!
KOS DEG! KOOOOOS, T.

Unknown sa...

Ja, pakking er stress, men man finner mye rart, og så mye man har tatt vare på som egentlig er helt ubrukelig. haha. Tror det blir bra til slutt. :)
<3

Katrine_tm sa...

Hope so!! <3
XOXO

Unknown sa...

<3