tirsdag 9. juni 2009

There a ocean in my heart, baby - I will never be the same

Ja, ble ikke matte i dag - men jeg dro jo ned allikevel til vanlig tid. Der var Mats, AH og Hedda, sammen med b.klassen - og søte Stine<3.
Klokka nærmet seg åtte, men ingen mattelærer og se. Merkelig nok, siden hun alltid er tidlig ute. Klokka ble åtte og ti over åtte, og da tenkte vi; søren heller, vi stikker å ser på film^^
Etter en stund på grupperom, og Aylin som kom og ikke kunne fatte hvorfor vi begynte åtte idag - som vi alltid gjør - så fikk vi engelsklæreren vår til å låse opp klasserommet vårt.
AH satt på Mannen Som Elsket Yngve, og vi satt å chilla første timen.. Og honestly, så var den genial. En av de bedre norske filmene jeg har sett. Ida Elise Broch er superpen !

Karin - engelsklæreren min - kom inn før andre økt og spurte om vi ville ha pizza som hun hadde lagd, siden det var siste ordentlige time. Og ja, selvfølgelig!
Så ferdig Forrest Gump også, og den er så søt!
Tom Hanks er en av de mest geniale skuespillerene jeg vet om. Me like!


Etter skolen, dro Kamilla, Wei , AH og jeg til byen og titta litt. Var kaldt å gå i shorts og tskjorte i dag ja gitt. Var på Musikkverket - which I also love - og kjøpte I am ... Sacha Fierce - Beyonce.
OG etterpå er det visning.

Jai Ho - A.R Rahman ft. Pussycat Dolls , Slumdog Millionaire <3
:) hugsss

5 kommentarer:

Hilde sa...

Søt blogg :)

Emilie sa...

Takk :)

Emilie sa...

Takk :)

♥ TM sa...

Åssen gikk visninga??

Emilie sa...

uh, visninga var fæl. Det var suuuperstygt der, skikkelig skuffa -.-