onsdag 24. juni 2009

Sommerferie

I går var det offisiell sommerferie. Dagen starta med at jeg, AH og pappa dro på gangbrua fra Os Allè og hang opp banner til Kamilla. Pappa måtte jo være med å henge den opp, siden verken AH eller jeg er veldig handy. thanx pap. Også var det avslutning på skolen, Hjalmar leverte karakterutskriftene våre og tok oss i hånda og takket for i år. Etterpå var det avslutning i gymsalen, musikk og taler. Var en "gruppe" som spilte noen Jimi Hendrix låter - tror jeg han sa - og vi trodde han - unnskyld - gamlingen som satt å spilte trommer fikk hjerteinnfarkt eller noe på slutten, fordi han tok helt av.
Var ferdige sånn halv ti tida, og da gikk vi opp på storsenteret, Aleksandra, Wei, Kamilla og jeg gikk opp mot gangbrua - fordi vi hadde sett at noen hadde hengt opp sånn banner igjen , og den var veldig fin! MÅÅ se den altså!. Da Kamilla skjønte at den var til henne tror jeg hun ble mega glad! Var utrolig koselig å gjøre noe som hun ble så glad for. Gikk og smilte hele dagen tror jeg. hihi.
Gikk videre bort til storsenteret og kjøpte jordbær og satt oss i parken og feiret sommerferien. Sara, AH, Wei, Kamilla, Anne-Kathrine, Aleksandra og jeg. Gjengen.
Gikk ned på togstasjonen med Kamilla fordi foreldrene hennes skulle dra tilbake - så vi fikk hilst på de og vertsforeldra hennes. Kjempekoselig. Så gikk vi opp igjen, til Bryggerhuset, hvor Sara og Anne Kathrine var. Vi fant ut at vi skulle dra til AH og bade, siden de har nedfelt basseng i verandaen. Og det gjorde vi. Var superkoseslig, og knall deilig - bortsett fra at jeg fikk kleggstikk på tåa mi, som nå ser ut som en potet. Great.
Men det var kjempe koselig! Kom hjem, sminka meg og skifta før vi dro ned til BigHornSteakHouse, og feira sommerferie og salg av huset. Sånn så det er sagt.

Det har seg nemlig slik at vår kjære Kamilla skal reise tilbake til Sveits på fredag. Derfor har vi jentene planlagt surpriseparty hjemme hos meg for henne. Som en siste sammenkomst. Gleder meg helt sykt til i kveld. Vi har laget scrapbook til henne, og kjøpt 50 ballonger som vi skal blåse opp. Det kommer til å bli megagøy!! '
Skal selvfølgelig legge ut bilder seinere!

Håper dere har en fin dag også:)

4 kommentarer:

Hilde sa...

Å,ååååååå.. Jippi.. har dere solgt huset, så KJEMPE BRA.. Gleder oss til at dere kommer nærmere, altså..
Kos deg i kveld, da søtnos ;-)

Pappa sa...

vennnen. det er jo ille moro å få hjeloe til litt da. syns dere fikk laget en bra fest for kamilla. God ferie. Lov ya.

lillewang sa...

Unnskyld meg, påstår du at jeg ikke er handy?? Er det værste jeg har hørt!
:P

Emilie sa...

Hilde: Takk, gleder oss til det vi og :)
Pappa: Takk;* Var utrolig gøy i allefall :)
AH: hah, neeeida, du er så handy så ;)