tirsdag 14. april 2009

Siste feriedag!

I dag så stod jeg opp skikkelig tidlig - nærmere kvart over sju. Dro med pappa til Sverige ca klokka 8. Dro oppom jobben til mamma og bytta bil. Dro til Skee i Sverige - for de som har hørt om det - og kjøpte nye dekk til Suzuki'n.
Så da har jeg vært der også ^^
Dro innom Strømstad og kjøpte is. Vi er en sånn familie som ikke lar været eller temperaturen stoppe oss for å kjøpe is - nemlig ;D
Dro hjemover og jeg kjørte veien hjem fra gamle tollstasjonen på norske grensa. Kjørte sukien og den er vanskelig å kjøre! Skikkelig vanskelig. Men det gikk greit allikevel.. =)
Kjørte bort på torget så pappa fikk klippa seg, satt å venta hos frisøren så lenge og holdt på å drukne i den stolen jeg satt i. Hadde armlenene oppe ved øra ved ett tidspunkt.. Prøvde febrilsk å holde meg oppe ved å lete etter tøffe hairstyles i diverse blad - men jeg fant ingen. Så hvis det er noen som har noen ideer - bilder eller sånn værsåsnill å sende en mail eller skriv i kommentarfeltet!

Kjørte hjem, spiste og drakk kaffe. (haha - min andre kopp idag..)
Så på Vicky Cristina Barcelona også. Den var ganske bra egentlig. Litt småkjedelig men ganske bra også. Var en del handling selv om det varte en stund. En sånn film som gjør at jeg får lyst til å flytte til "landsbygda" i Barcelona! Søt =)
Og siden det er Woody Allen som har lagd den er selvfølgelig Scarlett Johansson med. Men hun er nydelig. Digger også de spanske diskusjonene til Juan Antonio (Javier Bardem) og Maria Elena (Penelope Cruz) dødsbra ^^

Også fikk kort av Johnsen fra Dublin idag. Koslig^^

3 kommentarer:

Hilde sa...

Næmmen, så heldig du var, som hadde ferie i dag også ;-) Og denne dagen hørtes koselig ut også da ;-) Lykke til på skolen i morgen da, søte deg :-)
Klem fra ho Hilde

Emilie sa...

Ja, kjempe deilig ^^
takk <3 klem

Johnsen sa...

bare hyggelig vettu;) må jo vise at man tenker på venner selv om man er borte :D