onsdag 8. april 2009

Mandag, så ringte Louise meg og sa at jeg måtte komme på filmkvelden hennes samme kveld. Det gjorde jeg og det var kjempekoselig! - Alina, Sahra, Jonas, Henrik, Pernille og Morgan kom etterhvert.
Traff to nye folk også, Julia og Niklas. De var kjempe koselige. Louise, Julia og jeg var superflinke til å klakke egg og mammaen til Louise lagde eggehakke til oss. =)
Så på The Island også, den var egentlig ganske rar. Handla om kloner ogsånn. Vet ikke helt hva jeg skal si om den - vet ikke helt hva jeg synes om den..;P
Da folka dro så så Julia, Louise og jeg på Before Sunrise. Den var egentlig ganske bra, litt søt men også ganske klisjéfilm - litt sånn åh jeg har kjent deg i en dag og elsker deg fullstendig allikevel!.
Men samtidig så var samtalene de i mellom veldig dype. Avhenger av humøret om den er bra eller ikke ;P

Tror ikke vi sovna før i fem/seks tida. Vi satt på Titanic en stund så vi skulle sovne. Den er vel strengt tatt ikke en film man sovner av, men uansett. Den er fortsatt like fin. Så vel bare første halvtimen eller så også sovna Julia og da slo vi andre av ;P
Mamma henta meg sånn halv ett. Kjøpte softis til frokost ;D
Vi dro over til Sverige for å titte etter jakke og vaffeljern. (vaffeljern av alle ting;P)
Var helt sinnsykt mye folk der, men fikk parkeringsplass tilslutt. Mamma fikk seg jakke og jeg fikk enda ett gnagsår ;)
Ellers var jeg bare veldig trøtt igår, så på Sex and the City, Frustrerte Fruer og Private Practice=)

Og hørte på radioen ista at singelen til Jan Thomas har solgt så lite at den ikke har kommet inn på VGlista - og grunnen i følge JT er at singelen ikke har kommet inn i butikkene heller..
Eller så er den kanskje dårlig.. ? Ikke for å være slem mot JT - for all del;P


Q: Hørt Get up and dance? - hva synes du ?

btw, Bienes hemmelige liv er utroolig bra!

4 kommentarer:

Hanne sa...

I dag har jeg iallefall kjøpt gnagsår plaster så det dekker alle tær, i tillegg kan du tapetsere hælene. Da skulle det vel gå bra :)

Emilie sa...

Ja - DET blir bra ;D

Marianne sa...

Syns The Island er ganske bra jeg! :p Den er liksom litt.. annerledes, ikke som alle andre filmer. Litt creepy, ja, men bra.

Emilie sa...

Ja, den er jo ganske bra da - sånn egentlig ^^ ;P