tirsdag 20. januar 2009

tuesdaaaay

Lite blogging på meg nå, folkens.
Har liksom ikke helt "bloggefølelsen" over meg i det siste.

Men jeg skal se på innsettelsen (?) av Obama i kveld, som engelsk lekse. Har også vært kjempe flink og gjort franskleksa. Og fransk er ikke såå ille. Må gi meg og klage så ille. Tror det er lærerens feil. Blir dårlig humør hver gang vi har henne. Det som er gøy, derimot, er og sitte sammen med Charlotte og prate om blogger og alt mulig. Ofte blir det Alexander Krag sin vi prater om og diskuterer hvorfor han legge ut minst to bilder av seg selv i hvert innlegg. Men det er koselig da :)

Jo, dessuten kom ikke Erik på skolen idag. Det var nesten litt skremmende, med tanke på at T-matta hadde matteprøve idag. Men, ingen tegn til han. Siden han sykler, til og fra skolen enda, så var en mulighet at han hadde blitt påkjørt av en trailer og lå i grøfta aleine i snøen.

Et annet alternativ var at han hadde sprekt fra no carbs-dietten, og karbohydratene hadde tatt overhånd før han skulle på skolen?
Hvem vet hva som skjedde med Erik, idag?

Men nå stikker jeg og ser på Obama.

<3

6 kommentarer:

Sara =) sa...

Er han Alexander Krag liiitt sjølgod? XD
"Årets irritasjon: Alle de som skriver blogginnlegg om meg (de stygge så klart)"
wtf? XD
jaja, morsom blogg å lese da. men, ja, litt i meste laget for meg altså.

Unknown sa...

haha, tror han er litt sjølgod jaa;P

lillewang sa...

Han er homo!!!!!!!!!! :O

Unknown sa...

haha, ikke være så fordomsfull nå, vennen min :)

lillewang sa...

Kan ikke no for at jeg er fordommsfull! Ligger til familien det se. Jeg har arva det av far min. Skyld på han og mamma som satte meg til den verden!
ha ha

Anonym sa...

Jeg poster som regel bare et bilde av meg selv. Og det er fordi jeg er grunnen til at noen tusen mennesker hver dag går inn på bloggen min for å se på meg. Kan være vanskelig for deg å forstå, selvfølgelig. :) Er ikke selvgod, det kalles å KONSTATERE FAKTA.