onsdag 7. januar 2009

le mercredi sept janvier

Ja, jeg overlevde..

Ja, overlevde den skumle fransk muntlig høringa.. Læreren spurte meg om jeg likte skolen, og om jeg dansa, om jeg likte kino og teater, og hvilke filmsjangere jeg likte. Jo, og hun satt og flakket med blikket fra utringninga mi (som for the record ikke er veldig dyp...)og øynene mine.. Skjer med det a? Fransklærer med skjulte motiver eller noe?
Hun sa også at jeg kommer til og få en treer i fransk denne terminen, men er god for hvertfall en firer. Er litt fordi jeg ikke har fått hatt noe særlig med prøver da, grunnet armen og forkjølelse ogsånn. Så tror egentlig hele terminen her er kommer til og bli litt dårlig, men den slutter jo ut i neste uke, så neste termin skal jeg bli flinkere! Lover.

Nå har jeg en økt igjen, som er matte.. Blir antagelig jobb med Excel ogsånn tull.
Eneste som er gøy idag er Gossip Girl og CSI:NY.. ;D

3 kommentarer:

Anonym sa...

OGSÅ UGLY BETTY SESONGSTART ETTER GOSSIP GIRL!!! :D:D<3

Katrine_tm sa...

CONGRATS med vel overstått muntlig høring! Ü Du kommer nok til å være glad for at du lærer fransk en vakker dag! Men det er jo rimelig mye å holde styr på, alt du skal lære... Puh!

Får håpe du er litt mindre uheldig neste termin, snuppa..
Ü

Anonym sa...

hey, jeg fikk 3+ første termin i vg1 jeg og.. skulle egentlig fått fire, men alle lærerene runder ned første termin og opp andre så man skal stå på mer xD om det funker er en annen sak ..... xD