lørdag 3. januar 2009

jeg savner deg.

Ja, jeg savner deg. Det gjør jeg virkelig. Jeg savner det vi hadde. Tanumsturer, overnatting nesten annehver helg, i det minste sammen nesten hver helg. I 16 år. Vi var en gang tre, vi.
Men for et par fire år siden så valgte jeg å kutte kontakten med ene venninna vår fordi hun viste seg og ikke være den personen jeg trodde.
Så det var oss to mot resten av verden. Du var med meg på idiotiske forelskelser, utallige kinoturer og følelser. Det var alltid oss to. Jeg fortalte deg alt som skjedde i livet mitt, absolutt alt. Introduserte deg for de nye vennene mine i særp, og fortalte deg om ting som skjedde i familien, og blant andre venner. Om folk på skolen, om fiender, om andre ting jeg hadde opplevd, eller skulle til og oppleve.

Men, så det siste halve året, finner jeg ut ting og tang fra alle mulige andre personer, fra blogger, fra facebook osv.
Hvorfor kunne du ikke fortelle meg det? Vi er jo praktisk talt som søstre. Vi har vært bestevenner i seksten år. Også kunne du ikke fortelle meg noe lengre?

Men det er min feil. Min feil. At det var jeg som ikke var der for deg, at jeg ikke svarte på meldinger eller at jeg ikke kunne finne på noe ofte nok, right?

Ekte vennskap burde ikke gå ut på dato?


Följ'>http://www.bloglovin.com/blogg/463146/thoughts-of-a-bubbelfish?claim=xwpbk7g2nze">Följ min blogg med bloglovin


3 kommentarer:

Hanne sa...

Lille jenta mi! Det er så trist når man mister folk man er glad i, det at man forandrer seg i hver sin retning. At de plutselig ikke er slik man trodde de var. Værst av alt er kanskje det at de går bak ryggen, ljuger eller lar være og fortelle ganske vesentlige ting som skjer i livet deres. Sånn skal jo ikke bestevenner være. Men som du sa til meg for noen uker siden: Det som ikke tar livet ev deg, gjør deg bare sterkere. Man vokser på all motgang, det kjennes kanskje ikke slik ut nå, men det er med på å forme deg til det menneske du blir. Er så glad i deg snuppelupp :)

Emiliee sa...

Nei, trodde ikke bestevenner skulle være sånn jeg heller. Kanskje ny trend som er up-and running ? :)

Ja, det som ikke dreper meg gjør meg bare sterkere. Eller som The Joker sier, What doesnt kill me, only makes me stranger.. :)

lillewang sa...

Ha ha! Den var bra<3