tirsdag 16. desember 2008

Tirsdag.

Har aldri vært så trøtt i hele mitt liv. Matte i første økt på tirsdag er litt heavy altså. Øynene mine var heeelt borte. Rulla i Sahara liksom, herlighet, trodde virkelig jeg skulle dø. Elin er kjempe flink og alt sånn, men det er veldig mye repetisjon, med volum og sånn tull.
Nå skal vi ha engelsk, det er gøy. Karin er så søt^^
Øyvind spiller CS, Ann Helen spiller Icy Tower, ( det gjør sikkert Sara også;P ), Mads ser på Jackass klipp på youtube, og Erik, Sandra, Elisabeth og Charlotte diskuterer matteprøva de hadde.

Gruer meg noe helt grenseløst til tannlegen etterpå, er litt freaked out om tannlegene etter Jarle Berg, (no offence.. jo, det er det:P)
Overlever jo, men bare tanken på at det er 50-50 sjanse for å få haugevis med sprøyter og masse redskaper inn i munnen er bare skummel!
Også skal jeg til sykehuset igjen. For hundrende gang siden 17.november. Håper på å få tatt av gipsen og å være ferdig med den, men har mine tvil, fordi det fortsatt gjør veldig vondt, men vi får se. Håper at det funker hvertfall. Morsomt å få den tredje gipsen på. -..-

Fortsatt så er jeg opphengt i den überfine pcen til mam+pap. Skolepc'n min er laaavmål i forhold..

Ha en fin tirsdag, og huske på Grey's Anatomy;D

3 kommentarer:

Hanne sa...

Stakkars snuppa mi! Det går nok så bra så! Med begge deler. Det blir godt å bli ferdig med det i allefall, og spennende hva de kommer fram til på sykehuset denne gangen.
Hyggelig at vi gamle har en kuul pc da, synd du har din egen, ellers kunne du jo ha brukt vår ;)
Lykke til resten av dagen, så ses vi snart. Gla i deg lille vennen :)

John sa...

Very nice blog.
Beautiful pictures.
I like your blog.

Please visit:

http://bali-worldresorts.blogspot.com

Keep blogging.
Happy holidays.

Emiliee sa...

Ja, håper det går fint:)
Ja, så irriterende, den er så fresh!

Thanks:D