mandag 29. desember 2008

Idag.

Idag så er jeg alene hjemme en stund, fordi mamma og pappa er i særp på Møbelringen, og ser etter nye stoler til stua. Jeg, slappfisk som jeg er, gadd ikke være med. Fordi 1. det er deilig å være hjemme alene en gang i blant, og 2. trodde bestefar og jeg skulle ut å hente pinner til pinnekjøttet i dag, halv 1, men nå er klokka ti på ett, og de er fortsatt ikke hjemme. Jaja, null stess det, får bare lengre tid aleine hjemme^^
Ja, fordi helt siden vi flytta hit, da jeg var tre, har bestefar og jeg gått til sandhøla og henta pinner til pinnekjøttet som bestemor lager. Det er koselig, Lexie er med og skal på død og liv ha de pinnene vi har funnet og leke med.. Smart hund.

Nå sitter jeg her da, og hører på Bad Day - Daniel Powter på P4, og en syk programleder som probably er istede for de vanlige som er i Ett-To-Tre greia på radioen. Han har veldig spesiell stemme, som går veldig i bølgedaler, veldig opp og ned.

Og idag hadde til min store glede alle bloggerne som jeg følger oppdatert bloggen sin, så jeg har masse å lese på seinere. Og jeg hater iPoden min akkurat nå, for i går kveld, så satt jeg den på, men fant ingen pangsang sånn med en gang, så jeg bladde gjennom litt, gjett hva den finner på da?
Å klikke, helt sykt, så den bare går rundt og rundt på spillelista mi helt ukontrollert. Og sånn holdt den selvfølgelig på i hele natt, så idag så er den selvfølgelig utlada. Og jeg som akkurat hadde lada den fullt.. gah -.-
:D

2 kommentarer:

Hanne sa...

Og vi fant stoler på salg, akkurat de jeg ønsket meg!! MEN 6 ukers leveringstid er vel litt i overkant eller??

Emiliee sa...

ja, seks uker er litt heavy altså.
-men, det er kult med salg:D