fredag 28. november 2008

28.11.08

Nå er jeg ferdig med filmanmeldelsen av Danser med ulver. Egentlig ganske fornøyd. Begynte på skolen for ca 20 minutter siden, og slutter om tre timer ca, hvis jeg ikke tar heeeeelt feil:P
Gleder meg til den helga her.
I kveld får vi besøk av massemasse folk, som blir kjempe koselig. Og i morra skal gjengen til Johnsen i Moss, og bowle. Det kan jo bli et lite problem, med min arm, men drar allikevel. Meg og kameraet mitt<3>
Koselig blir det hvertfall. :)
OG Johnsen skal skrive kinesisk på gipsen min, pluss at jeg skal få Henrik til å tegne på den:)
*med tvang*

Jo, og på vei til skolen idag, så ble pappa og jeg stoppa på kontroll av vegvesenet. Fyren drev og gikk rundt og sjekka lys og dekk og alt mulig rart, og jeg blir alltid ganske stressa når sånt skjer. tenk om pappa glemte lommeboka, eller om han ikke finner vognkortet. MEN det gikk bra, han måtte bare fjerne ESCORT klistremerkene på frontruta.
Synes menn i sånn gule vester og skikkelig wannabe politi uniform er duster. Liksom, hvis du på død og liv skulle ha en sånn uniform og være barsk og gå rundt å stoppe biler, hvorfor ikke bli politi da?
Hadde sikkert ikke disiplin nok for det.. maha, suckers..

Husker dere datadyr?
Kom brått på det mens jeg sitter her og venter på at de andre skal bli ferdige. Datadyr var en plage altså. Egentlig litt morsome også, men de var jo kravstore som søren da. Var jo aldri bra nok, og de pep og pep og pep.
Husker bestefar kom hjem med en SVÆR eske full av datadyr, og jeg var såå stolt over det og delte ut til alle og en hver. Stakkars mammaogpappa, de måtte høre på den stygge pipinga i mange mange mange måneder. Tror de er fornøyde med at den perioden er over. :))


Nå er det pause, såå ha en strålende helg folkens;D

1 kommentar:

Johnsen sa...

meeen det gjorde han ikke xD må nok jobbe litt hardere hvis du skal få det til;)

Blir du kjørt? :O
heldig gris ass;)
ja, sånne "politi kontroller" kan være " a pain in the ass" xD

skjønte aldri vitsen med datadyr jeg... fikk en av farmor og farfar, men den døde ganske kjapt..

R.I.P datadyr