onsdag 8. juli 2009

A Night to Remember.

Tenkte at jeg skulle skrive avhandling til avskjedsurprisen til Kamilla. Forberedelsene begynte samme dagen som jeg hadde min første kjøretime, AH og jeg hadde gått rundt og sett etter ting vi trengte, scrapbook, klistremerker, glitter, ballonger og blåsedings - kommer nærmere tilbake til dette senere, siden det bare er jeg som vet hva blåsedings er!.
Vi fant også ut at Halden ikke er en fin by og kjøpe ting til supriseparty's.
Vi tok masse bilder og fikk printet de ut, og lagd scrapbook til Kamilla. Vi blåste ballonger, 50 stykk - men siden det var så grusomt varmt den dagen, så sprengte jo nesten alle før Kamilla kom.
Sara, Astrid og AH kom tidligere, så vi fikk fiksa litt ekstra. Da Wei og Kamilla kom, så løp jeg inn og lagde velkomsdrinker, Sprite med jordbær oppi, med paraplyer. Tror Kamilla ble veldig overrasket!
Vi grilla, hørte på musikk, spiste potetgull og godteri, og tok masse bilder. Etterhvert bevegde vi oss ned på plenen, for å spille volleyball med en ballong - av alle ting. Det gikk ikke så bra, og AH klarte og gå så inn i granskauen på tryne, så ho tråkka over eller noe sånn, stakkars AH. <3
Så da satt vi oss ned og tok "Nødt, Sannhet eller Prosent" haha!.
Det var veldig koselig, og etterpå gikk vi inn å så på Robin Hood! Skikkelig hæla i taket, party altså!haha.
Men, nå er Kamilla tilbake i Sveits, Wei i Kina, Astrid i USA, og AH drar snart til Kypros. Lucky pigs. <3

Er hvertfall veldig glad idere, og det var a night to remember :)